Poszukiwania - [Problem] Ignor na moda?
mouse - 30-04-2006, 11:22 Temat postu: [Problem] Ignor na moda? Czy da się napisać skrypt, który by odpowiadał za nałożenie ignora na moderatorów? Przyznam, że jestem na jednym z for, gdzie jest jedeeeen bardzo nagorliwy i wkurzający mod, i nie mam zamiaru czytać jego postów. Niestety ta funkcja nie działa w obecnej wersji. A szkoda . Dało by się coś takiego zrobić?
przecinek - 30-04-2006, 11:37
Czegoś nie rozumiem, albo jesteś adminem i możesz się go pozbyć, albo nie jesteś adminem i i tak nie wgrasz tego moda. Może chodzi ci o filtrowanie po stronie przeglądarki?
mouse - 30-04-2006, 11:47
Nie jestem administratorem, ale przydałby się taki skrypt, dało by się go adminowi, żeby wgrał. Niech sobie pisze ile wlezie, ale ja nie chcę jego postów czytać. Chodzi o zwykłego ignora takiego jakiego można dać zwykłemu userowi.
przecinek - 30-04-2006, 11:54
Pewnie wysatrczy w viewtopic.php zamienić Kod: | $ignore_this_post = (($post_ignored > 0) && ($poster_id != ANONYMOUS) && ($post_bypass != $postrow_post_id) && ($poster_level != ADMIN) && !$poster_is_mod ) ? true : false; | na Kod: | $ignore_this_post = (($post_ignored > 0) && ($poster_id != ANONYMOUS) && ($post_bypass != $postrow_post_id) && ($poster_level != ADMIN) ) ? true : false; | jakoś podobnie jeszcze w wyszukiwarce, ale nie wydaje mi się, by admin chciał to wgrać - przynajmniej ja na swoich forach mam moderatorów po to, by trzymali porządek, a nie po to, by ich ignorowano...
mouse - 30-04-2006, 12:08
Dzięki wszystko działa.
|
|
|