To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

Poszukiwania - B??d przy potwierdzeniu rejestracji

Delux - 24-04-2006, 18:55
Temat postu: Błąd przy potwierdzeniu rejestracji
Serdecznie witam

mam problem z moim niedawno zainstalowanym forum 1.12.5,

otóż ustawiłem rejestracje przez link aktywujący z maila (po to aby użytkownicy nie podawali fałszywych maili a także aby utrudnić ewentualnym banowiczom ponowną rejestrację na forum) , niestety przy rejestracji wyskakuje taki komunikat

Kod:
Bład wysylania email'a
Może został podany zły adres e-mail, w przeciwnym razie Administrator pownien sprawdzic przyczyne lub wylaczyc wysylanie email'i przez forum.

‹̊Ç}n•<e9ß°ô#śVÂkda×éŮÚnőŤ—°…MØý-ëK6ˇŻěpÁ‚Ó^ńű›2ŘĘšFk\éŮ3ka ÂŁ§AeĆjƒŢQ˜“ÔŤjNý(Öl¤“„OccĆjżĂ5 í ě{ŻxxvzŻxU´w{ä –”]sJAţsýňřŞŐËOlkŰěíŹ62\çsP9á<x 9Ýľ'];Đ˜R{p°˛ńÄťŒ[›N4•ţßw0š?‰d6—Śn3Ş4âEÍȓŠQš.cÜő§ÂŇ.ż˛XäCľ˙=Łćâađ&‚yaV+TĐ/\uNĺoó6韪ӎsB΢ŕožźâ’ sŇ좝2ŽĂőăĎ߃Ä]:Ó邺é4JÉRŔ&áC~?šÂÉ(ÂMkVđžCćvÝĘ šĎ Á͏mĹo-vŕŠ8•Żâć'ވ“Ě#Nzżăĺ{Çś‹ŇqšŽ€ÂŞŠœ0ˆőČÎŹ \ÍąH`çcžƒ\˛PŕŽm&ÚřŐ%nĚ,#ŕkÖ%§V›ä5ndK§ă-J/ó´ĘźC0ˇ@Ĺ%Đ#nrókÍľ[Ťľ{¤ĆyH ĎW/ň j h*¤A` ň$_¤@bŻď AZřďĹfIäĽMňŽĆŠŚ˙%ž ˇ?^wČŮ*đŞĆÚxˇƒ â?`‡˙

przez co forum nie wysyła linku aktywującego rejestracje na mail użytkownika, przy przycisku "Wyślij do mnie ponownie klucz aktywujący" wyskakuje to samo

jak mogę to naprawić ??

pomóżcie :(

arcy - 25-04-2006, 18:20

Delux, podaj adres forum - bez adresu swojego forum nie uzyskasz pomocy
Delux - 25-04-2006, 20:06

ok już opodałem mój adres forum,

teraz przoszę

pomóżcie

Widmo - 26-04-2006, 01:22

wylacz GZip w panelu - pomoglo ?
Delux - 26-04-2006, 14:43

nie :(

a co to jest te Gzip ? czy jak to wyłącze to stracę jakieś opcję lub właściwości forum ?

teraz po wyłączeniu Gzip mam taki komunikat:

Cytat:
Bład wysylania email'a
Może został podany zły adres e-mail, w przeciwnym razie Administrator pownien sprawdzic przyczyne lub wylaczyc wysylanie email'i przez forum.

(bez tych znaczków typu "‹̊Ç}n•<")

dalej rejestracja przez email nie jest możliwa :(