phpBB2 by Przemo Support forów phpBB2 modified by Przemo
Ogólna pomoc dotycząca stylów - Rozmieszczenie nowych ikon w Solarisie
Murdzi - 21-04-2006, 18:10 Temat postu: Rozmieszczenie nowych ikon w SolarisieWitam. Mam 1.9.4 i Solarisa. Tylko, że zmieniłem logo forum i portalu w overall. Chciałem tez zmienić przyciski, bo te standardowe to sa do du**y... Tylko, że nie wiem za bardzo jak to zrobić. Mam tez problem z rangami - mam od subSilvera, ale nie wyswietla ich prawidłowo. Czy może ktos się odezwać na GG do mnie? Proszę. GG: 6890247...Falcone - 21-04-2006, 19:27
Murdzi napisał/a:
Chciałem tez zmienić przyciski, bo te standardowe to sa do du**y... Tylko, że nie wiem za bardzo jak to zrobić
Podmien je w katalogu templates/Solaris/images/
Murdzi napisał/a:
Tylko, że nie wiem za bardzo jak to zrobić. Mam tez problem z rangami - mam od subSilvera, ale nie wyswietla ich prawidłowo
A co z nimi nie tak ?Murdzi - 22-04-2006, 11:49 Rozmywa mi je. Są niewyraźne. A co do przycisków - chiałem je umieścić pod logo portalu i forum, a nie z boku - tak jak są standardowoirekk - 22-04-2006, 12:12
Tytuł tematu jest niezgodny z zasadami. Popraw tytuł, aby uniknąć zamknięcia wątku.
Murdzi - 22-04-2006, 13:07 Zmieniłem nazwę tematu.
Rangi już są oki. Przyciski stworzyłem nowe, ale wyświetla mi je z boku, a ja bym chciał, żeby pod logo były.