To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

Wersje 1.9 i starsze - Nowe posty

Blade - 08-04-2004, 18:55
Temat postu: Nowe posty
Witam.
Od wczoraj gdy klikam w zobacz nieprzeczytane posty (tyczace dzialu zamknietego dla grupy) pojawia mi sie taki komunikat:

Cytat:
Informacja

Nie znaleziono tematów ani postów pasuj?cych do Twoich kryteriów

Oprocz tego od wersji 1.7 gdy cos pisalem w tym dziale - pokazuje mi moj post jako nieprzeczytany.

Moze ktos z Was zna na to lekarstwo??? :roll:

P.S. Teraz zrobilem czyszczenie read history, ale nadal w portalu mam 2 nieprzeczytane posty, jak wchodze na index.php to pokazuje mi ze w dziale zamknietym sa nowe posty, jak wchodze do dzialu to nie ma nic nowego....

Przemo - 08-04-2004, 19:10

sprobuj naprawic read_history
Blade - 08-04-2004, 19:16

zrobilem, nadal to samo.

Teraz nikt z grupy nie może wejsc do tego dzialu, a jak dodaje kogos nowego do grupy to i tak nic nie daje, nowy nie może wejsc po wpisaniu dobrego hasla.

[ Dodano: 08-04-2004, 23:13 ]
nie dzialaja hasla do dzialow :sad: , ktory plik odpowiada za to, może nadpisze go i bedzie gut??? :roll:

Przemo - 08-04-2004, 21:21

Jednym słowem nic nie działa :) Spróbuj poprawnie ustawić cookies.
Blade - 08-04-2004, 21:59

sa dobrze ustawione :].

[ Dodano: 09-04-2004, 00:00 ]
dzis rano jeszcze dzialalo all, do 15 bo wchodzili ludzie z grupy + haslo. Teraz zdjalem hasla i tylko zrobilem grupy zamkniete :sad: , ale przydaloby sie zeby te hasla dzialaly... :roll:

antik - 09-04-2004, 04:13

zrób inaczej - ustaw jak poprzednio było ale zrób nową grupe
..zobaczymy czy się uda..(mnie się poprzednio udało)
jak nie sięa argumantu - to argument sięy ;)

Blade - 09-04-2004, 12:02

Juz wszystko wiem, jestem adminem swojego forum - nigdy hasel nie wpisywalem, teraz wiem o co lata.

Hasla dzialaja tyle ze jak je wpiszesz to trzeba wdusic "Wyslij" a wiekszosc osob dusi Enter.

Czy jest mozliwosc zeby Enter powodowal wyslanie hasla tak jak to ma miejsce przy logowaniu uzytkownika???