Bazy danych SQL - [Problem] Przywracanie bazy danych
haxigi - 04-02-2006, 01:16 Temat postu: [Problem] Przywracanie bazy danych Miałem forum na serwerze bitmar.net Jako, że były problemy z panelem użytkownika wgrałem na nowo całego przemo na serwer. Wczesniej jednak zrobilem kopie zapasowa bazy SQL opcją na forum w panelu administracyjnym. Gdy włączyłem stronę, forum zachciało się instalować. Pomyślełem, że da rade jakoś przywrócić baze i zainstalowałem na nowo forum. Gdy już się zainstalowało, chciałem odtworzyć baze danych ale wyskakuje mi takie coś:
Cytat: | Nie przesłano pliku |
Co z tym zrobić. Da się jakoś przywrócić baze danych ?
P.S Format kopii bazy jest w gzip czy jakoś tak
regua - 04-02-2006, 01:21
NAZWA TEMATU!
Zaraz dostaniesz warna Ciesz się, że qbs jest offline
haxigi napisał/a: | Co z tym zrobić. Da się jakoś przywrócić baze danych ? | Wgrałeś plik do katalogu /dbloader?
Rexon - 04-02-2006, 01:37
regua napisał/a: | Wgrałeś plik do katalogu /dbloader? |
Nie wprowadzaj w bład bo plik kopii bazy powinien znajdować sie w katalogu głównym forum.
Jżeli juz umieści tam ten plik kopii to wystarczy uruchomić skrypt w taki sposób:
"http://adres.twojego.forum/dbloader/dbloader.php" i zastosować sie do wskazówek tam zawartych. Szczególnie nalezy zwrócic uwagę na samym dole gdzie jest mowa o zmianie adresu IP w pliku aby właczyć dbloadera.
irekk - 04-02-2006, 01:47
Rexon, zastanow sie zanim cos napiszesz
haxigi, temat!
haxigi - 04-02-2006, 23:48
Temat zmeiniłem, nei wiem czy jest dobry
Ok, wgrałem baze danych. Mam już wszystkie tematy, ale nie ma użytkowników ani postów.
Da się to jakoś przywrócić ??
|
|
|