To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

Ogólna pomoc dotycząca stylów - [pomoc] UnholyBlue

Woonski - 31-01-2006, 22:07
Temat postu: [pomoc] UnholyBlue
Dlaczego w stylu unholyBlue nie działa panel logowania na górze?? :(

widziałem jakis czas temu ze ktos poruszył to w jakims temacie ale odpowiedzi nie znalazłem, wiec postanowiłem załozyc temat, zebym sam wiedział w czym jest problem i inni bez problemu z tym sobie poradzili. Prosze bardzo o pomoc, bo skórka bardzo mi sie podoba!! Przy okazji podziękowanie za nią ;D

ali-b - 31-01-2006, 22:20

dołącze się do postu powyżej ... logowanie faktycznie nie działa ... ale mam jeszcze jeden problem ... w ogólnym widoku Forum, ikonka zamkniętego działu czyli "folder_locked_big.gif" jest "rozjechana" ... domyślam się, że ma podane złe wymiary w kodzie, bo w plikach grafiki jest OK ... podaje linka do screena...

z góry dzięki za pomoc...

LINK DO SCREENA

Woonski - 31-01-2006, 22:44

ali-b napisał/a:
ale mam jeszcze jeden problem ... w ogólnym widoku Forum, ikonka zamkniętego działu czyli "folder_locked_big.gif" jest "rozjechana" ... domyślam się, że ma podane złe wymiary w kodzie, bo w plikach grafiki jest OK ... podaje linka do screena...

z góry dzięki za pomoc...

edytuj UnholeBlue.cfg znajdź

Kod:
$images['forum_locked'] = "$current_template_images/folder_locked_big.gif\" width=\"46\" height=\"25";

i zamień na

Kod:
$images['forum_locked'] = "$current_template_images/folder_locked_big.gif\" width=\"29\" height=\"29";

ali-b - 31-01-2006, 23:31

.. dzięki wielkie za pomoc... teraz czekamy czy ktoś pomoże przy tym drugim, wspólnym problemie ...