Ogólna pomoc dotycząca stylów - Wyglad
z - 25-01-2006, 00:45 Temat postu: Wyglad Odrazu piszę, że przeszukałbym forum gdybym wiedział jak się nazywają te sprawy. Chodzi mi o menu na górze. Konkretnie chciałbym aby było ono płaskie tzn. na jednym poziomie każda z opcji abym nad nimi mógł wżucić swoje logo. Przy okazji chciałbym wiedzieć jak te części forum sie nazywają, nagłowek czy może inaczej? Z góry dziękuje za odp i przepraszam jeżeli nie zastosowałem się do zasad ale naprawde poszukałbym jakby własnie znał terminologię.
oraz aby nie zaczynać nowego tematu. To logo o którym wcześniej wspominałem to chciałbym aby znalazło się w takiej tabeli jak np nagłowek for w stylu subSilver. Mam nadzieję, że wyraziłem się jasno. Dla pewności przsyłam screen. (logo chciałbym aby było tam gdzie napis 'ogłoszenie' tzn. w takiej tabeli aby się nie wyróżniało)
Crash_3d - 25-01-2006, 01:19
Wszystko zrobisz w overall_header.tpl.
Poczytaj kurshtml.boo.pl to sobie poradzisz.
W zalaczniku dodaje plik ktory jak chcesz mozesz wrzucic: http://adres.forum.pl/temlates/Nazwa_Stylu/tu
z - 25-01-2006, 01:41
no i wykombinowalem wszystko wystarczylo poczytac o tabelach a ze troche juz html umialem to szybciej poszlo... dzieki!
|
|
|