Wersje 1.9 i starsze - Ukryć/oszukać liczbę wyświetleń tematów?
prezesonline - 13-01-2006, 03:06 Temat postu: Ukryć/oszukać liczbę wyświetleń tematów? Witam
Założyłem właśnie kolejne, nowe forum. OD ZERA. Więc jest problem marketingowy - widać, że prawie nikt nie czytał wątków. To bardzo zniechęca czytających, bo rezygnują, widząc, że strona nie jest popularna. Czy da się wyłączyć pokazywanie liczby odsłon, albo jakoś mieć wpływ na ich zawyżenie przynajmniej? Boską opcją byłoby, gdyby tylko admin mógł sprawdzać, ile odsłon miał jaki temat.
Jeśli coś z moich marzeń jest możliwe, proszę o jak najprostrze formułowanie wyjaśnień, będę gorąco wdzięczny za podanie linków, jeśli ten temat był gdzieś poruszany, w wyszukiwarce nie znalazłem nic.
Pozdrawiam wszystkich!
niczeq - 13-01-2006, 06:20
Mi przychodzi bardzo prosty sposob do glowy - autoodświezanie, albo poprostu reczne odswiezanie tematu
Tak mozesz "nabic" wystwietlenia
prezesonline - 13-01-2006, 11:02
No wiem Mogę nawet ustawić odświerzanie co sekundę, ale nie na tak prymitywnym oszustwie mi zależy. Wolałbym, żeby w SubSilver dało się całkiem jakoś ukryć liczbę odsłon. Nikt mi nie pomoże?
geman - 13-01-2006, 11:48
Plik templates/NAZWA_STYLU/viewforum_body.tpl
Usuń:
Kod: | <th width="50" align="center" class="thTop" nowrap="nowrap"> {L_VIEWS} </th> |
oraz
Kod: | <td class="row2" onMouseOver="this.style.backgroundColor='#EFEFEF'; this.style.cursor='default';" onMouseOut="this.style.backgroundColor='#DEE3E7';" align="center" valign="middle"><span class="postdetails">{topicrow.VIEWS}</span></td> |
prezesonline - 13-01-2006, 11:58
Dzięki wielkie Zaraz przetestuję. Pozdrawiam!
|
|
|