To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

Ogólna pomoc dotycząca stylów - [Inne] Dziwny komunikat

WD - 28-12-2005, 16:06
Temat postu: [Inne] Dziwny komunikat
Witam,
pewnego zacnego poranka lewa strona panelu administracyjnego przywitala mnie nastepujacym komuniktatem :

Malformed header from CGI script: php-4.3.10 in malloc(): warning: recursive call FATAL: emalloc(): Unable to allocate 129 bytes php-4.3.10 in free(): warning: recursive call

wie ktos moze o co chodzi ? a co najwazniejsze jak to naprawic nie tracach w potach wypracowanego stylu oraz co wazniejsze uzytkownikow i postow juz napisanych ?

Pozdrawiam

chelloPL - 28-12-2005, 21:14

Pojęcia nie mam, ale temat mógłbyś zmienić zanim ujrzysz czerwoną tabliczkę...

PS: w PA przecież nie ma CGI :roll:
Admin serwera nic nie grzebał w konfiguracji i aktualizacji php?

WD - 29-12-2005, 11:02

Admin serwera, to admin home.pl wiec jakby cos dlubnal a to by mialo globalnie takie konsekwencje to mialby chyba troszke pojechane ;)

czyli nie bardzo wiadomo co z tym mozna zrobic? reinstal forum bez bazy ma szanse pomoc ?

Cytat:
ale temat mógłbyś zmienić zanim ujrzysz czerwoną tabliczkę...

cos nie tak nazwalem? jelsi tak to przepraszam..

chelloPL - 29-12-2005, 12:42

Tytuł tematu jest niezgodny z zasadami.
Popraw tytuł, aby uniknąć zamknięcia wątku.
(prosiłem) Temat ma jednoznacznie stwierdzać o czym będzie treść, a nie "dziwny komunikat". Wszystkie tutaj komunikaty są dziwne.

Piszesz w dziale Style - czyli modyfikowałeś styl? Jeśli tak, to wgraj wszystkie pliki oryginalne z paczki.
Jeśli:
- problem dalej będzie ten sam, to zgłoś się do admina home.pl (niech sprawdzi w logach co jest przyczyną) - wystarczy, że masz np: włączone na serwerze php5, które działa jako CGI (ustawienia osobne dla każdego konta) i już możesz mieć problemy; po przełączeniu na php4 powinno się to inaczej zachowywać.
- problem ustąpi - będziesz wiedział, że popełniłeś błąd (a jeśli jest to Twój błąd), to prawdopodobnie jest coś nie tak z typem wysyłanego pliku w nagłówku HTTP: "Content-Type".