To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

Wersje 1.9 i starsze - Atak klonów - Mistrzu ratuj nas !

locohamster - 03-03-2004, 18:41
Temat postu: Atak klonów - Mistrzu ratuj nas !
Raport dla najwyższej rady Jedi z siedzib? w Krakowie!

Bracia w Mocy!
Zostali?my podstępnie zaatakowani w odleg?ej sieci galaktyk LOKALNA na planecie FORUM. Atak rozpoczłą sie gwa?townie i nie wiedzieli?my jak się broni?. Zatakowała nas armia klonów. A co najgorsze! - to były klony naszych braci i sióstr w Mocy ! Nie wiedzieli?my do kogo strzela? ! Główne natarcie następi?o w gospodzie pod "Kto jest na Forum". Zamieszczam obraz pobojowiska:

Cytat:
Zarejestrowani Użytkownicy: LocoHamster, Lw , ori , LocoHamster, Lw , ori, LocoHamster, Lw , ori
, Lw , ori

Mno?yli się w mgnieniu oka. A następnie znikali grupami w niewyja?nionych okolicznościach. Lokalna ludno?? jest przera?ona ! Mistrzu Przemo - poradł co mamy czyni? by unimożliwi? dalsze ataki Klonów !

nehar - 03-03-2004, 21:16

mam taki sam problem
Widmo - 03-03-2004, 22:04

hehehe... DOBRE :) :grin:
locohamster - 04-03-2004, 00:30

Widze i? szpiedzy Ciemnej Strony Mocy są wszędzie! Nikt nie chce dostarczy? wiadomości do Rady Jedi! Któż przekałe nam ich wole. Królowa potrzebuje Was! Musicie powiadomi? Mistrza Przemo.

Niech Moc bedzie z Nami !

Widmo - 04-03-2004, 08:21

Mroczne Widmo wie, że Przemo zna ten problem, ale nie wie czemu tak jest.
Przemo - 04-03-2004, 12:22

hehe dokladnie - badalem to kilka razy i nie wiem dalej jak to poprawic :)
locohamster - 04-03-2004, 13:49

Nie da sie czesem zrobić takeigo warunku =>

1 Wczytaj element
2 I jeśli :
a) = postałym nic nie rob
b) nie = pozostałym -> wypisz go na stronie
Till wszytkie elementy. ?

Przemo - 04-03-2004, 17:09

wlasnie to nie jest takie proste, ale popatrze jeszcze na to.
Rif_Raf - 04-03-2004, 23:27

Ja tak mam jak mi sie zawiesi Internet Explorer i wejde jeszcze raz na Forum. To przez chwile jestem dwa razy jako ja.
mopek - 07-03-2004, 13:45

ale ten problem pojawił się z tego co zauważyłem dopiero w wersji 1.7 bo w 1.6 tego nie było. Z tego co pamiętam to nie występowa? ten problem nawet w nieukończonej wersji 1.7 dopiero w finalu sie objawił