Style do wersji 1.9 i starszych - pomoc ze wstawieniem grafiki do tytułu w tabelkach
WS - 03-09-2005, 23:58 Temat postu: pomoc ze wstawieniem grafiki do tytułu w tabelkach Witam mam problem ze wstawieniem graficzki do tytułów na portalu po części mi się to udało ale w tytułach >> menu > ostatnie tematy >> kto jest na forum i innych nie mogę znaleźć pliku gdzie mógłbym to wstawić oczywiście użyłem obcji szukaj i od kilku dni nie mogę znaleźć odpowiedzi na te pytanie .Dodam że chciałbym aby tabelki z tytułami wyglądały tak jak tytuł tabelki z ankiety oraz newsów
to adres portalu www.kosmetyki.naczasie.pl
They - 05-09-2005, 20:57
tabele "menu", "dzisiaj","Ostatnie tematy" i tak dalej są napisane kody w pliku portal.php , znajdziesz tylko tam.
a poza tym oczywiście było poruszane.
PS. zmieniles nicka ?
Anonymous - 06-09-2005, 20:13
Nie nie zmieniłem nicka jeżeli chodzi Ci o Jaro, to "support "mojego forum wiem że wiele tematów było tu poruszane ale naprawdę ciężko jest je znaleźć mam wiele problemów z moim forum z którymi nie mogę sobie narazie poradzić po małej modernizacji stylu >> nie mogę zrobić aby link do PW pokazywał że masz wiadomość , użytkownicy kożystający z przeglądarki IE mają nie mogą przeczytać PW ,oglądać postów nieprzeczytanych itd.Odnośnie szukania pomocy w wysukiwarce to zawsze wyświedla się dziesiątki tematów z setkami postów nie ma takiej możliwości aby wszystko czytać nie powiem znalazłem temat i pomoc o linku zaloguj wyloguj ale o PW ? nic . Dobra to narazie dzięki Ci za odpowiedź będę próbował w portalu wstawić te grafiki .:)
|
|
|