Problem z modyfikacją - Brak ikon Subfor
Fes - 08-03-2015, 09:59 Temat postu: Brak ikon Subfor Witam, wgrywałem parę modyfikacji z Państwa tematu "Poradnik wstęp do pozycjonowania", beer moda no i chyba tyle. Problem polega na tym ze nie widzę ikon na stronie głównej w forach coś złe zrobiłem a tyle tego było że nie wiem co jest nie tak, może ktoś ma propozycje co może być nie tak. Podaje linka do check_files.
http://paintballmod.com/check_files.php
Tommekk80 - 08-03-2015, 11:01
Fes, po pierwsze sprawdź, czy masz w panelu włączone wyświetlanie z ikonami. Dwa - sprawdź w nazwstylu.cfg, czy posiadasz wpisy odpowiadające za ikonki.
xlesiu - 08-03-2015, 12:11
Trzecią przyczyną może być zmiana kodu w includes/functions_hierarchy.php
Fes - 08-03-2015, 12:31
tak tak wszystko patrzyłem ikonki sa zaznaczona w PA a functions_hierarchy.php zmieniałem tylko kolumny z modu INDEX Subfora w 2-3 kolumnach ale jak cofnąłem ten mod to dalej to samo także na subSilver mam ten błąd. Może w index.php namieszałem nie wiem, dziękuje za propozycje czekam dalej i liczę na trafna odpowiedz.
Pozdrawiam
xlesiu - 08-03-2015, 13:35
Fes, a co Ty w ogóle za ikonki tam chcesz widzieć? Przecież nie masz subforów.
MagicalFire - 08-03-2015, 13:36
daj konto testowe
Fes - 08-03-2015, 14:48
Wybaczcie dwa lata się nie bawiłem z forum i wyszło, najwyraźniej bylem nie wyspany okazało sie ze tak jak xlesiu napisał nie zrobiłem subfora a same posty pisałem dziękuje za poświęcony mi czas oraz uwagę.
Pozdrawiam
|
|
|