Konwersje, przenoszenie, łączenie forów, integracje - Ustawienia domyślne forum - wyzerowanie statystyk itp
wlprzemek - 31-01-2015, 09:04 Temat postu: Ustawienia domyślne forum - wyzerowanie statystyk itp Dokładny opis problemu: zamierzam działające forum przenieść i zmodyfikować wygląd na inny (na razie lokalny) serwer i dostosować, lecz co najważniejsze po przeniesieniu ustawić domyślne ustawienia, tzn usunąć użytkowników, usunąć tematy i posty, wyzerować statystyki wszystkie, tak aby było w stanie jak nowe, bez żadnych danych, lecz z wszystkimi modyfikacjami i ustawieniami - jak za to się zabrać ?
Nie chodzi mi o przeniesienie (bo to ogarnąłem) tylko tak j.w. przywrócenie stanu domyślnego.
Posiadany styl: 1.12.8 BattleForum
Modyfikacje na forum: różne
Tommekk80 - 31-01-2015, 14:39
wlprzemek napisał/a: | jak za to się zabrać |
Po prostu zainstaluj forum od nowa. Usuń wszystkie tabele w bazie danych i wyczyść plik config.php po czym wejdź na forum, powinno cię przenieść na install.php
Jedynie zapytania z modyfikacji będziesz musiał jeszcze raz wykonać.
wlprzemek - 31-01-2015, 20:17
Dzięki ale taka odpowiedz mnie nie satysfakcjonuje
Bo od nowa to ja wiem jak wgrać lecz chciałem pozostawić właśnie wszystkie modyfikacje itp a usunąć użytkowników i wyzerować staty, bo tak pewnie można, któreś tabele w bazie są za to odpowiedzialne.
Pozdrawiam
Tommekk80 - 31-01-2015, 21:49
Trochę poszukaj i będziesz znał odpowiedź.
http://przemo.org/phpBB2/...ic.php?t=115169
|
|
|