Ogólna pomoc dotycząca stylów - [Problem] Ikony "profil, pw, email..."
sewciok - 20-01-2015, 11:13 Temat postu: [Problem] Ikony "profil, pw, email..." Witam. Jest to bardziej problem ze szablonem, niż modyfikacją Otóż wszystkie ikony, które znajdują się pod postem użytkownika (pw, www, email, itd.) są napisane w css (jak to wyjaśnił mi jeden użytkownik). Chciałbym dopisać do nich tak samo, ikonkę Piwka (beer mod). Nie potrafię tego zrobić, nie znam się na takich modyfikacjach. Mógłby mi ktoś wyjaśnić, gdzie i co mam wstawić, czy zastąpić, aby dana ikonka się pojawiła? Nie chcę przez nazwastylu.cfg, już tak mam i ta ikonka widocznie odbiega od reszty, wygląda to słabo. Pytałem się autora stylu, ale odpowiedzi nie uzyskałem.
Posiadany styl: battle_red (http://webmasteruj.pl/wersja-1128-battle_red-vt66855.htm)
Woytec - 25-01-2015, 22:48
A masz już jakąś pod postem? Podmień plik obrazka.
feuerwehr - 26-01-2015, 23:38
@Woytec, wydaje mi się, że @Sewciokowi chodzi o coś w tym stylu co w załączniku - do już istniejących dodać/zdefiniować dodatkowe.
W sumie ciekawy pomysł
Tommekk80 - 27-01-2015, 07:57
sewciok, załącz viwetopic.php i viewtopic_body.tpl.
Panowie - ikony w css, czyli zamiast właśnie obrazka jest tekst ozdobiony efektami css. Ot, taki nowy trendzik w przemowych szablonach.
|
|
|