To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

Problem z modyfikacją - Beer Mod Ukryta Wiadomo?? osoby, która napisa?a posta.

snikers1997 - 09-01-2015, 23:05
Temat postu: Beer Mod Ukryta Wiadomość osoby, która napisała posta.
Witam, zainstalowałem Beer moda, wszystko ładnie, pięknie śmiga oprócz takiej upartej funkcji.

Troszkę skomplikowany problem, ale postaram się opisać jak najbardziej szczegółowo ;)

To tak zacznijmy od tego, że ogólnie chodzi o funkcje "Ukrytej Wiadomości" "[hide]"
Wersja beer moda 2.4 (W PA poprawności wszystkie okej)
Skrypt: php by przemo 1.12.8
Po 1. Gdy napiszę w ukrytej wiadomości([hide]) jakiś tekst, to gdy jesteśmy wylogowani to za każdym razem normalnie ładnie jest napisane "Wiadomość została ukryta, aby ją przeczytać należy się zalogować." A gdy już będzie zalogowaną osobą to pokazuje tekst "Wiadomość została ukryta, aby ją przeczytać należy odpowiedzieć w temacie." A powinno pokazywać "Wiadomość została ukryta, aby ją przeczytać postaw autorowi posta piwo." Bo po napisaniu postu i tak, dalej jest ukryta. A po daniu piwa odkrywa. Czyli w sumie okej :) (Ze zmianą tekstu nie mam problemu, ale dodaje tą informacje, bo on informuje, że mod działa nie tak jak powinien...)

Szczególny problem do naprawy:
Po 2. Najgorszy błąd z którym nie mogę się uporać ;/
Wygląda on tak, że jak User napisze u obojętnie kogo w temacie, swojego posta z funkcją [hide] to wgl nie ma możliwości, aby zobaczyć ten post, bo wyskakuje mu tekst "Wiadomość została ukryta, aby ją przeczytać należy odpowiedzieć w temacie." No i pisząc następnego posta nic, nie daje. Pewnie musiałby sobie piwo postawić, ale nie ma takiej możliwości, bo sobie nie można :) No a dodam, że jak napiszę swojego posta doda funkcje [hide] to normalnie jest wyświetlana, nawet jak User2 napiszę posta w temacie User'a1 to ten User1 bez dawania piwa i tak widzi tą wiadomość. No i niech tak zostanie:) Bo on jest autorem, to ma prawo widzieć w swoim temacie wszystkie posty innych :)

Wniosek:
Czyli tak naprawdę jest tylko do naprawienia, żeby user jak napisze posta u kogoś innego w temacie, to żeby normalnie widział tą swoją ukrytą wiadomość [hide]

Bardzo proszę o waszą pomoc, z góry dziękuje ;)