Problem z modyfikacją - Beer Mod Ukryta Wiadomo?? osoby, która napisa?a posta.
snikers1997 - 09-01-2015, 23:05 Temat postu: Beer Mod Ukryta Wiadomość osoby, która napisała posta. Witam, zainstalowałem Beer moda, wszystko ładnie, pięknie śmiga oprócz takiej upartej funkcji.
Troszkę skomplikowany problem, ale postaram się opisać jak najbardziej szczegółowo
To tak zacznijmy od tego, że ogólnie chodzi o funkcje "Ukrytej Wiadomości" "[hide]"
Wersja beer moda 2.4 (W PA poprawności wszystkie okej)
Skrypt: php by przemo 1.12.8
Po 1. Gdy napiszę w ukrytej wiadomości([hide]) jakiś tekst, to gdy jesteśmy wylogowani to za każdym razem normalnie ładnie jest napisane "Wiadomość została ukryta, aby ją przeczytać należy się zalogować." A gdy już będzie zalogowaną osobą to pokazuje tekst "Wiadomość została ukryta, aby ją przeczytać należy odpowiedzieć w temacie." A powinno pokazywać "Wiadomość została ukryta, aby ją przeczytać postaw autorowi posta piwo." Bo po napisaniu postu i tak, dalej jest ukryta. A po daniu piwa odkrywa. Czyli w sumie okej (Ze zmianą tekstu nie mam problemu, ale dodaje tą informacje, bo on informuje, że mod działa nie tak jak powinien...)
Szczególny problem do naprawy:
Po 2. Najgorszy błąd z którym nie mogę się uporać ;/
Wygląda on tak, że jak User napisze u obojętnie kogo w temacie, swojego posta z funkcją [hide] to wgl nie ma możliwości, aby zobaczyć ten post, bo wyskakuje mu tekst "Wiadomość została ukryta, aby ją przeczytać należy odpowiedzieć w temacie." No i pisząc następnego posta nic, nie daje. Pewnie musiałby sobie piwo postawić, ale nie ma takiej możliwości, bo sobie nie można No a dodam, że jak napiszę swojego posta doda funkcje [hide] to normalnie jest wyświetlana, nawet jak User2 napiszę posta w temacie User'a1 to ten User1 bez dawania piwa i tak widzi tą wiadomość. No i niech tak zostanie:) Bo on jest autorem, to ma prawo widzieć w swoim temacie wszystkie posty innych
Wniosek:
Czyli tak naprawdę jest tylko do naprawienia, żeby user jak napisze posta u kogoś innego w temacie, to żeby normalnie widział tą swoją ukrytą wiadomość [hide]
Bardzo proszę o waszą pomoc, z góry dziękuje
|
|
|