Poszukiwania - Forum jako post - Jak tego dokona??
Straff - 19-10-2014, 01:41 Temat postu: Forum jako post - Jak tego dokonać? Witam bardzo serdecznie. Dziś dopadł mnie pewien problem odnośnie skryptu phpBB... Choć do końca sam nie wiem czy to kwestia skryptu, czy juz dodatkowej modyfikacji.
Chciałbym stworzyć forum po którego kliknięciu pojawi się otwarty post a nie tak jak to jest aktualnie: lista tematów.
Przykładowo klikam na stronie głównej forum o nazwie REGULAMIN. Chciałbym aby pokazało mi regulamin a nie listę tematów a w nich posty.
Oczywiście takie "posto-tematy" mają być pojedyncze. Nie chodzi mi o całe główne forum tego typu. Nie chodzi mi również o przenoszenie do postu za pośrednictwem linku.
Proszę Was o pomoc .
@Jeszcze jedno pytanko... jak dodać LOGO do wiadomości e-mail potwierdzającej rejestrację ((user_welcome_inactive.tpl)) ?
Anonymous - 28-10-2014, 17:39
Można np. stworzyć kilka kategorii a w nich tylko 1 temat, i odnośnik do ostatniego postu zamieć na odnośnik do listy tematów.. wtedy po kliknięciu kategorii "Regulamin" czy "Informacje na temat forum" przenosiło by cię od razu do tego ostatniego postu a nie do listy tematów.
Tommekk80 - 29-10-2014, 20:56
Straff napisał/a: | jak dodać LOGO do wiadomości e-mail |
Próbowałeś w html-u?
|
|
|