To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

HydePark - Problem z przegl?dark? chrome

hotkejt - 26-03-2014, 17:47
Temat postu: Problem z przeglądarką chrome
Hej, mam problem z chrome, ciagle mam jakas wyszukiwarkę sweet page. Robiłam zgodnie z poradnikiem tak jak jest opisane Jak usunac sweet page , ale nadal to widnieje. Moze ktos mi pomoc, doradzic co mam robic?
Oneitatsu - 26-03-2014, 19:18

Usuwanie tego typu "dodatków" bywa procesem żmudnym. Ot uważać przy okazji instalacji jakiegokolwiek oprogramowania, czy przypadkiem któraś z podstron "do akceptacji" nie zawiera oszustwa.

Proces usuwania bywa zmienny, jak zmienne są i warunki na różnych maszynach. Polecam wpisać "chrome sweet page" do googla i po kolei wypróbowywać opisane metody. W przypadku instalacji dodatkowych narzędzi proszę pamiętać, by później je również usuwać.

Scooby?! - 28-03-2014, 00:07

Usuń z chrome://extensions/ potem z dodaj lub usuń programy na kompie, wszystkie "sweet page". Wpisz w wyszukiwarkę na kompie usuń z każdej lokalizacji. Potem sprawdź jeszcze msconfig tam usługi jak pamiętam. Jak nie pójdzie to cofnij kompa i nie instaluj głupot.
luk19952 - 28-03-2014, 00:10

Od siebie polecam darmowy program YAC przeskanuje Ci komputer i usunie niepotrzebne wtyczki.