Ogólne - Brak pliku .htaccess, nawet gdy włączę wykryw. ukry. plik.
Jadek - 28-12-2013, 21:36 Temat postu: Brak pliku .htaccess, nawet gdy włączę wykryw. ukry. plik. Witam. Mam problem z plikiem .htaccess, którego w sumie nie ma . Gdy włączę wykrywanie ukrytych plików także go nie ma. Patrzyłem przez różne programy, TC, FZ, net2ftp.com. Brak efektów. Potrzebny mi jest do modyfikacji - SEO tags (chmura tagów). Proszę o pomoc, z góry dziękuję.
Woytec - 28-12-2013, 21:43
Może go nie masz, wystarczy utworzyć.
Jadek - 28-12-2013, 21:45
I jeśli ja go po prostu utworzę, to on będzie funkcjonował poprawnie?
Asus - 28-12-2013, 22:35
Utwórz i sprawdź
wlprzemek - 06-02-2015, 09:19
Witam.
Przeniosłem forum na potrzeby testów z hostingu na serwer lokalny i aby go poprawnie uruchomić musiałem usunąć .htaccess z folderu głównego i chyba katalogu admin, bo inaczej uruchamiała mi sie biała strona z błędem.
Forum na localhost działa poprawnie lecz chciałem sie dowiedzieć czy te pliki .htaccess tu muszę jakies utworzyć, bo zauważyłem że zniknęły tresci ze wstawionymi video w postach, tzn puste posty a jak utworze nowy post a w nim adres do np youtube w tagu video to jest też pusty - nie wiem czy to ma związek z tym plikiem dlatego też pytam w jakich katalogach poprawnie powinny występować pliki .htaccess i z jaką zawartością?
Woytec - 27-02-2015, 22:27
Sprawdź w instrukcji instalacji modyfikacji czy jest tam wzmianka. Z tego co kojarzę to tak. Problem mogły spowodować inne ustawienia. Wstaw jeśli możesz.
|
|
|