Mod. Gotowe < [ 1.9.5 ] - Status on/offline by Matrix 1.1
nasedo - 10-08-2005, 15:57 Temat postu: Status on/offline by Matrix 1.1 Status on/offline by Matrix 1.1
Autor: They
Opis: pokazuje status obecny/nieobecny/ukryty w poście i w spisie użytkowników -jest umieszczony w poście nad avatarem i obok nicka.
Download: http://www.przemo.org/php...tion=file&id=99
<hr>
W tym temacie zadajemy pytania dotyczace tylko i wyłącznie tego moda.
W przypadku aktualizacji hacka, lub wersji forum, autorów modyfikacji prosze o zamieszczanie w zalacznikach instrukcji do nowej wersji, zostanie ona przeniesiona do download.
yoko - 07-12-2005, 18:57
Mam pewien problem z tym modem otóż jak wszystko zrobię wg. polecen i wysle pliki na serwer forum nie działa (widac tylko białe tło, nawet tytuły strony nie ma, żadnych błędów nic!). Po czasie doszedłem ze to przez plik subBlack.cfg. Dokłaniej jak wstawiam ten kod:
Kod: |
$images['icon_online'] = "$current_template_images/{LANG}/icon_online.gif\" width=\"59\" height=\"18";
$images['icon_offline'] = "$current_template_images/{LANG}/icon_offline.gif\" width=\"59\" height=\"18\";
$images['icon_hidden'] = "$current_template_images/{LANG}/icon_hidden.gif\" width=\"59\" height=\"18\";
|
Jak to wykasuje i wysle plik na sewra to widac tylko czarne napisy ze statusem. Ktos wie jak to rozwiązac?
Radek - 07-12-2005, 18:59
Zanim zadamy pytanie, używamy opcji szukaj
pousuwaj ukosniki z koncowych linii
Mergus - 10-02-2007, 17:38
ehh w install było:
Cytat: | templates/subSilver/subSilver.cfg :
--> znajdź:
?>
--> wstaw przed kodami (before):
$images['icon_online'] = "$current_template_images/{LANG}/icon_online.gif\" width=\"59\" height=\"18";
$images['icon_offline'] = "$current_template_images/{LANG}/icon_offline.gif\" width=\"59\" height=\"18\";
$images['icon_hidden'] = "$current_template_images/{LANG}/icon_hidden.gif\" width=\"59\" height=\"18\"; |
Przecież to nie jest plik tekstowy u mnie tylko plik "winzip" ;/
|
|
|