phpBB2 by Przemo Support forów phpBB2 modified by Przemo
Ogólna pomoc dotycząca stylów - [Problem] z stylem na forum zmienił sie kolor forum
Flimbo - 27-10-2013, 17:01 Temat postu: [Problem] z stylem na forum zmienił sie kolor forumWitam a więc mam taki problem i nie wiem jak go rozwiązać dodawałem rangi na forum i usunąłem tylko kolor moderatora w stylu który posiadam czyli ten orginalny ,który był na forum moderator to go usunąłem i automatycznie zmieniło mi się forum na inny kolor czyli na taki sam jak jest tutaj na tym forum a miałem całkiem inny jak przywrócić wszystko tak jak było z przed usunięciem koloru moderatora chcę mieć swoje rangi na forum a przy zmianie mi sie wali wszystko ale administrator i junior admin zostały po staremu tylko moda wywaliłem i taka zmiana sie stała mozna to jakos naprawić tylko nie mówcie że nie i że musze przywrócić stary kolor moderatora to wtedy mi sie wszystko wali bo koledze chciałem dac redaktora z mojej rangi dodanej na forum i zamiast redaktora rangi to robiło mu się ze jest moderatorem czyli miał kolor moderatora nie redaktora po usunięciu tego koloru moderatora zrobiła sie ta ranga co powinna być na redaktora tylko ze forum zmieniło kolor i chciałbym to jakoś naprawic jeżeli jest taka opcja prosze o pomoc załamka Boltex - 27-10-2013, 17:56
Tytuł tematu jest niezgodny z zasadami. Popraw tytuł, aby uniknąć zamknięcia wątku.
Woytec - 28-10-2013, 18:46 Wgraj na nowo plik .css stylu