Mod. Gotowe < [ 1.9.5 ] - Moderators Comments
Radek - 10-08-2005, 15:20 Temat postu: Moderators Comments Moderators Comments
Autor: lewy2
opis: taga moga używac tylko moderatorzy i administratorzy, po zastosowaniu przez moda lub admina takiego kodu: [kom] Komentarz [/kom] pokazuje tabelke, z jedna komórka u góry gdzie napisane jest "Moderowany" a niżej na czerwono "Komentarz", aby wyświetlilo "Moderowany przez nick" trzeba wpisać: [kom="Nick"]Komentarz[/kom]
Download: http://www.przemo.org/php...tion=file&id=66
<hr>
W tym temacie zadajemy pytania dotyczace tylko i wyłącznie tego moda.
W przypadku aktualizacji hacka, lub wersji forum, autorów modyfikacji prosze o zamieszczanie w zalacznikach instrukcji do nowej wersji, zostanie ona przeniesiona do download.
bubak - 24-08-2005, 11:25
wszystko ladnie i pieknie z tym modem ale jak sie da Kod: | [kom="Nick"]tresc[/kom] | to komentarz nie jest w czerwonej ramce a jak jest bez nicku to jest
[ Dodano: 24-08-2005, 15:19 ]
dziwne ten komentarz moze byc rowniez uzywany przez zwyklych userów
[ Dodano: 25-08-2005, 07:31 ]
dobra z pierwszym juz sobie poradzilem ale w tym jest jakis blad bo kazdy moze uzywac tego komentarza!!
strus - 26-08-2005, 10:20
A ja chcialem zauwazyc blad w nazwie topicu Commenst zamiast Comments
Bonzaj - 17-02-2006, 15:28
RuseK napisał/a: | pokazuje tabelke, z jedna komórka u góry gdzie napisane jest "Moderowany" a niżej na czerwono "Komentarz", |
Niestety
po wpisaniu [kom]test[/kom]
mam poprostu zwykłym tekstem napisane test; nie jest ani w ramce, ani czerwony, niema też informacji "Moderowany"
Zmieniałem dwa razy pliki, więc jestem pewny że się nie pomyliłem. Co może nie grać?
IzOd - 05-02-2008, 17:54
może ktoś to 1.12.6 dostosować?
|
|
|