To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

Wersje 1.9 i starsze - Portal jest moj? stona startow? - jak zrobi? s

kgbback - 08-02-2004, 20:11
Temat postu: Portal jest moją stona startow? - jak zrobić s
Chodzi mi o te słowa które sa widziane potem przez wyszukiwarki typu google.

Wogóle czy ktos mógłby mi powiedzieć jak to działa. Jest jakis darmowy program który pozwoli?by mi promowac moją strone na google? ( bo narazie-wiadomo ze- jej nie znajduje)

ps. co to jest "PA" i gdzie to znajde?

Kołek - 08-02-2004, 21:34

Cytat:
ps. co to jest "PA" i gdzie to znajde?

To skrót od Panel Administracyjny - a znajdziesz to .... hmmm może na Onecie ?! :lol: :lol:

kgbback - 08-02-2004, 22:26

Kod:
hmmm może na Onecie ?!

:shock: nie ma!! ........hehehehe :mrgreen:

rew2 - 09-02-2004, 03:03

@kgbback nie mow ze na serio szukales bo jak tak to ogloście ten temat ?artem roku.
kgbback - 09-02-2004, 18:01

Kod:
@kgbback nie mow ze na serio szukales bo jak tak to ogloście ten temat ?artem roku.

no jak mamusie kocham -no , nie ma na onecie !!
:mrgreen:

Kacper - 09-02-2004, 19:31

no musze potwierdziś zdanie kolegi, byłem na onecie i nie zobaczyłem. :570: zaj?e na WP tam zawsze mają takie bajery. :mrgreen: a jak nie to zrobie w paincie i wkleje sobie na strone, to zawsze działa
rew2 - 09-02-2004, 19:41

hmm...ale paint nie jest najlepszy do tego :lol:
Kołek - 09-02-2004, 20:25

co prawda to prawda - ale dziwne bo mi sie zawsze na onecie uruchamia :shock: :lol:

a s?yszałem też że jaki? gość robi takie na zamówienie i podaje kod do wklejenia na własną stroną :DDDDDD

Kacper - 09-02-2004, 22:10

chłopaki ten gośc to ja! robie kody do gier w paincie na zamówienie i sprzedaje po cenie ziemniaków. :mrgreen: a i jeszcze jedno zrobićem program (naturalnie w paincie) co zmienia napięcie lasera w CD-romie i można nagrywa? bez nagrywarki. No a jak chłopaki! taki ze mnie mnie masta-blasta. I czemu nikt nie odpowiada na mój topik? za kare będę offtopikować wasze :P rew2 tobie to chyba nawet na maila pos?ałem pytanie.!!
rew2 - 10-02-2004, 00:40

gdzybys napisal do mnie pewnie bym odpowiedzial ale jak widzisz nie odpowiadam wiec...

Cytat:
Wogóle czy ktos mógłby mi powiedzieć jak to działa. Jest jakis darmowy program który pozwoli?by mi promowac moją strone na google? ( bo narazie-wiadomo ze- jej nie znajduje)

jest cos takiego wpisz w ta oslawiona wyszukiwarke "robots.txt"

kgbback - 10-02-2004, 10:40

Kod:
chłopaki ten gośc to ja!

Kod:
I czemu nikt nie odpowiada na mój topik? za kare będę offtopikować wasze  rew2 tobie to chyba nawet na maila pos?ałem pytanie.!!

hmm nie wiem jak mam to rozumiec ale ja cie nie znam. :|

Kod:
jest cos takiego wpisz w ta oslawiona wyszukiwarke "robots.txt

dzieki "rew2" ...kiepocha z anglikiem nie wiem o co chodzi

kgbback - 11-02-2004, 17:03

Sory chłopaki ale ja dalej nie mam odpowiedzi.

Co zrobić zeby w www.goole.pl mie pojawiaćo sie pod moja stroną:
Jak moge to zmienić?TUTAJ LINK - trzeci od góry

Kod:
Nazwa twojego forum ::
... Mamy 1 zarejestrowanych użytkowników. Ostatnio zarejestrowa? się kgbback. Kto
jest na Forum. ... Z zarejestrowanych: kgbback. Użytkowników w ostatniej godzinie:1. ...
members.lycos.co.uk/kgbback/ - 46k - Kopia - Podobne strony

rew2 - 12-02-2004, 01:02

nie ja sie poddaje albo co bo plik robots to latwizna a ty mowisz ze nie wiesz nadal o co biega.
kgbback - 12-02-2004, 09:21

OK. Fine
rew2 - 12-02-2004, 09:27

i co nadal promujesz stronke :?: