Ogólne - Emaile do użytkowników.
tomalapt - 02-03-2013, 12:45 Temat postu: Emaile do użytkowników. Witam serdecznie.
Mam ogromny problem, nie działa mi email przez forum. Nie dochodzą linki aktywacyjne, przypomnienie hasła etc. wszystko co związane z mailem do użytkowników. Proszę serdecznie o pomoc. Poniżej screen z ustawieniami maili.
[ Dodano: 03-03-2013, 13:03 ]
Czy ktoś pomoże?
Woytec - 09-03-2013, 18:30
Spróbuj tego: http://www.przemo.org/php...pic.php?t=53379 ale kontakt z hostingiem zalecany.
tomalapt - 10-03-2013, 11:58
Tego także próbowałem, bez skutku w ostatniej i przed ostatniej stronie linku do tego tematu są moje posty.
piq - 11-03-2013, 05:23
gmail powienien dzialac jak nalezy, nie ma z tym problemu. musisz zrobic uzyj smtp i przerobic troche ustawienia w kodzie przemo - jak chyba w tym posicie co podales. ewentualnie zaloz konto email na onet czy gdzie indziej, powinno dzialac bez problemu. hosting nie ma z tym nic do rzeczy jezeli uzywasz zewnetrznego serwera do wysylki e-mail.
tomalapt - 14-03-2013, 21:38
Po próbie wykorzystania tej modyfikacji, wyświetla takie coś:
Kod: | Could not connect to smtp host : 0 : php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known |
czesio1 - 28-04-2018, 15:12
tomalapt napisał/a: | Po próbie wykorzystania tej modyfikacji, wyświetla takie coś:
Kod: | Could not connect to smtp host : 0 : php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known |
|
Mam podobny problem. Przy pisaniu postów w niektórych tematach pojawia mi się komunikat:
"Could not connect to smtp host : 0 : php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known"
Czy ktoś mógłby pomóc?
P.S. Dodam tylko, że post się pojawia mimo tego komunikatu tylko trzeba jeszcze raz wrócić do tego tematu żeby go zobaczyć.
|
|
|