phpBB2 by Przemo Support forów phpBB2 modified by Przemo
Konwersje, przenoszenie, łączenie forów, integracje - [PRZEMO] Nie ładuje forum po zmianie domeny
setezer - 02-12-2012, 16:44 Temat postu: [PRZEMO] Nie ładuje forum po zmianie domenyWitam,
Zmianiłem adres domeny, dokonałem podstawowych czyunności tj. w tabeli config zmieniłem adresy cookie itp, cache wyczyszczone (i w przeglądarce i w FTP), pozmieniane praktycznie wszystko no ale jest problem którego nigdy nie miałem i nie wiem co z nim począć - otóż po wejściu w adres forum wyświetla się, widać jedynie białą stronę, wywołuąc inne pliki php z ftp to samo - coś jakby serwer nie wyswietlał php, z jpg i innymi nie ma problemu. Poradzi ktoś w czym problem? Byłbym wdzięczny bo sam nie mam pomysłu.
P.S. Domena założona w czwartek wiec podejrzewam że juz dawno powinna się rozpropagować.Majkelo - 02-12-2012, 18:04
Tytuł tematu jest niezgodny z zasadami. Popraw tytuł, aby uniknąć zamknięcia wątku.
setezer - 09-12-2012, 20:27 No i jak wie ktoś co może być przyczyną ?stoppieboi - 10-12-2012, 15:48 Podepnij domenę poprzez cpanel twojego hostingu do katalogu "public_html", ponieważ pewnie teraz masz podpiętą pod główny katalog FTP, powinno zadziałać