To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

Bazy danych SQL - Brak dostępu do SQL

zbyh - 25-10-2012, 11:17
Temat postu: Brak dostępu do SQL
Witam, wgrałem phpBB2 na serwer Hekko i nie mam dostępu do SQL pisze że nie mam uprawnień, mimo że jestem jedynym i głównym administratorem.W znanym już komunikacie pisze jeżeli jesteś głównym administratoram a nie widzisz pola kliknij tu . Wyczytałem jak sprawdzić swoje ID w profilu i po u jest 2, niestety nie mogę wpisać tego w pole do tego przeznaczone, nie pokazuje się kursor.Jest to moje pierwsze forum i do wielu rzecz doszedłem sam a do innych przy waszej pomocy. Niestety tago nie mogę rozgryźć. Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję.
MQs - 25-10-2012, 11:49

Wszystkie style oprócz subSilver są w starej wersji, więc będą na nich problemy z działaniem skryptu.
Zobacz czy działa na subSilver.

O aktualizacji styli poczytaj w tym temacie: http://www.przemo.org/php...ic.php?t=137912
lub poszukaj już zaktualizowanych tu na forum. Ogólnie nie polecam takiej ilości styli na forum - instalacja modów staje się bardzo uciążliwa.

zbyh - 25-10-2012, 12:48

Na subSilwer też nie działa?
Woytec - 25-10-2012, 17:41

A sprawdzałeś?
zbyh - 25-10-2012, 18:57

Sprawdzałem, nie mogę wejść w SQL
MQs - 25-10-2012, 19:24

zbyh napisał/a:
...niestety nie mogę wpisać tego w pole do tego przeznaczone, nie pokazuje się kursor.
Na subSilver też nie możesz tam nic wpisać?
Zmieniałeś coś w plikach tego stylu (nadpisywałeś innymi)?
Co to znaczy, że nie pojawia się kursor? A pole widać? Komunikat błędu jakiś?

zbyh - 25-10-2012, 20:15

Przy subSilwer nic nie robiłem, zamieniłem go na inny ale ani w jednym ani w drugim nie mogę wejść w SQL
Jeśli chodzi o to białe pole do wpisania ID to jest ale nie mogę nic wpisać bo jak klikam na nie myszką to nic się nie dzieje, a powinna się pokazać pionowa kreseczka (kursor)i dopiero wpisujesz

xlesiu - 25-10-2012, 20:41

zbyh, wyślij mi na pw lub gg 4903493 dane do panelu administratora