Poszukiwania - Ikonka youtube w szybkiej odpowiedzi.
Andzela - 29-09-2012, 10:53 Temat postu: Ikonka youtube w szybkiej odpowiedzi. Mam problem z nowymi uzytkownikami, poniewaz zawsze co jakis czas gdy ktos nowy przyjdzie, pyta sie jak wstawic filmiki, wiec odsylam ich do faq ze maja dac znaczniki youtube w tagach.. niektorym nawet ciezko zrozumiec dwa proste zdania.. i dlatego to staje sie troche meczace..
wiec w zwiazku z tym ktos moglby mi powiedziec jak w szybkiej odpowiedzi pod znacznikami:
Kod: | [b][/b]
[i][/i]
[u][/u]
[code][/code]
[quote][/quote] |
dodac pozycje:
[youtube][/youtube], zeby forumowicze nie musieli tego wpisywac recznie, tylko poprzez KLK z lewej strony?
Jezeli ktos mial taki sam problem, albo juz istnieje jak wstawic ten kod w szybka odpowiedz, to z gory dzieki.
Bo sam znacznik kod [youtube][/youtube], dziala... tylko potrzebuje, WIZUALNIE, zeby sie nie powtarzac 100 x nowym..
QuahodroN - 29-09-2012, 13:10
Posiadam wygląd szybkiej odpowiedzi ala IPB i też bym chętnie sobie wstawił tam obrazeczek z YT żeby dodawało znaczniki [youtube][/youtube]
Andzela - 29-09-2012, 18:17
no wlasnie, szkoda ze nikt nie wie jak to zrobic
Woytec - 29-09-2012, 19:00
quick_reply.tpl znajdź
Kod: | <!-- BEGIN button_q -->
<tr>
<td> <input type="button" class="button" value="Quote" style="width: 38px; text-indent: -3px;" onclick="bbcode('[quote]', '[/quote]')"></td>
</tr>
<!-- END button_q --> |
potem dodaj
Kod: | <tr>
<td> <input type="button" class="button" value="Youtube" style="width: 38px; text-indent: -3px;" onclick="bbcode('[youtube]', '[/Youtube]')"></td>
</tr> |
(nie testowane, działać będzie raczej ze zwykła szybką odpowiedzią)
Andzela - 29-09-2012, 20:03
Woytec napisał/a: | quick_reply.tpl |
A moglbys napisac w ktorym folderze sie ten plik znajduje, bo szukam po kolei w kazdym i nie moge znalezc..
dziekuje:)
Woytec - 29-09-2012, 20:05
templates/subTrail
.::Trac3r::. - 29-09-2012, 20:06
Andzela,
Templates/Nazwastylu
Andzela - 29-09-2012, 20:39
Faktycznie ze to w nazwie stylu, nie pomyslalam..
Dzieki dziala, daje pomogl.
a jeszcze jedno, nie potrzeba zakonczyc tego
po:
dodajac dodatkowo to:
Kod: | <!-- END button_q -->
| ?
Woytec - 29-09-2012, 20:40
tr dodałem, dalej nie.
Andzela - 29-09-2012, 20:44
no wlasnie o to mi chodzi, ok..
to skoro juz jestem przy tym, chcialabym naprawic blad, ktory byl od zawsze, ale ze malo istotny to nie wnikalam, chodzi mi o butony ale nie w szybkiej odpowiedzi, tylko w normalnej, to ktory plik odpowiada za to?
Potrzebuje naprawic blad ktory po kliknieciu buttonu center:
pokazuje to:
[swf width= height=], chcialabym to naprawic.. jak gdzie? zawsze bylo takie cos...
Woytec - 29-09-2012, 20:48
posting_body.tpl
Andzela - 29-09-2012, 20:48
.::Trac3r::., tak wiem, tylko, ze dawno nie bawilam sie w kodach i wylecialo mi z glowy:)
a moglibyscie zerknac na to i mi pomoc jeszcze z tym:
http://www.przemo.org/php...ic.php?t=138884 chodzi o wlaczenie paska reklamy ale zeby sie pokazywalo na samym dole, a nie z prawej, ta funkcja mi nie dziala zeby na dole bylo.. i nie wiem jak to naprawic?:) ktos cos.. dam pomogl..
[ Dodano: 29-09-2012, 22:00 ]
ale to w tym pliku trzeba naprawic ten blad z center?
[swf width= height=]
wyrzucic to i wpisac center, ale tam tego nie widze...
|
|
|