HydePark - Co s?dzicie o nowej przegl?darce MAXTHON?
Bloodson212 - 21-08-2012, 19:28 Temat postu: Co sądzicie o nowej przeglądarce MAXTHON? Witam ostatnio na jekiejś stronie komputerowej widziałem temat o tej przeglądarce jest podobno szybsza od Google chrom chodź mogło się wydawać że nie ma szybszej od niej, jednak okazało się że podobno ta jest Szybsza. Chciał bym was zapytać czy polecacie Przeglądarke MAXTHON 3 ? Jakie są wasze opinie i czy z niej korzystacjie? Ja się na tym nie znam ale podobno jest bardziej rozbudowana od Chroma i coś tam więcej obsługuje Nie wiem Mam ją zainstlowaną i jest dość ładny interface.
A więc oceniajcie i komentujcie co o niej myślicie
patrok234 - 21-08-2012, 20:22
To, to, to?
Bloodson212 - 21-08-2012, 20:50
Tak to. Jest podobo szybka i ma dużo fajny opcji takich jak np odłączanie filmów Youtube (playera) od strony czy pisanie po stronie + fajny prosty interface dodam że jest możliwość wgrania skórki z Chrome ;D
Mario14125 - 28-08-2012, 15:37
To jest stara przeglądarka... Żadna nowość.
eXeCSDS - 14-09-2012, 09:24
ja tej przeglądarki kiedyś używałem, ciekawe funkcje ma, klikasz ppm i zapisujesz całą stronę jako obrazek(w niektórych przeglądarkach trzeba szukać funkcji mimo wgrania pluginu) posiada odpinanie filmów, do tego chyba można ściągnąć bez problemu, powiem tak że fajna, ale trochę zasobów bierze, u mnie gdyby nie to że mam denny komp i przy 2-3 programach się zacina, to bym używał maxthona
|
|
|