To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

HydePark - [OffTopic] Bilet kredytowy PKP

MaTeK_ - 13-03-2012, 13:58
Temat postu: [OffTopic] Bilet kredytowy PKP
Cześć.
Mam do was pytanie. Muszę pilnie jechać jutro do Gdańska na szkolenie do EURO 2012 (jestem wolontariuszem). Niestety nie mam pieniędzy a na rodziców nie mogę niestety liczyć. Jechał ktoś kiedyś na bilecie kredytowym w PKP ? Ile to kosztuje ? Słyszałem, że jeżeli zapłacę w ciągu tygodnia to cena jest taka sama jak za bilet. Wie ktoś coś na ten temat?

Deotho - 13-03-2012, 14:05

Nie wiem jak jest teraz, ale rok temu gdy spłaciłeś bilecik w ciągu tygodnia cena nie rosła, ani nie malała. Teraz powinno być tak samo, ale pewny na 100% nie jestem.
MaTeK_ - 13-03-2012, 14:08

NIe mogę nic znaleźć w internecie, dlatego pytam.
Shusky - 16-03-2012, 20:18

Na 100% kwota jest wieksza o kilka % . Pod warunkiem ze do 7 dni uregulujesz rachinek. Jak nie dowalą ci jakies dodatkowo 200 zł!!!! Licz sie z tym.

Inna sprawa mogą cie wyciepać z cugu za to że jedziesz i chcesz bilet kredytowy. Mają takie prawo. Kumpla 3 razy z Wawy wyciepali . A wiesz dlaczego?? bo sporo ludzi nie płaci i teraz zalezy od widzimisie kobucha. Jechałem nie raz nie dwa na kredytowym i wiem jak to jest. W kazdym badz razie bodajze do 7 dni jak zapłacisz za bilet to wyjdzie jakies 30 zł wiecej + koszta wypisania biletu czyli jakies ( nie pamietam teraz) ale na pewno ze 20 zł. Skórka nie warta wyprawki :)

[ Dodano: 16-03-2012, 20:21 ]
jak znajde wypisany kredytowy bilet to Ci napisze dokładnie bo tam wszystko wyszczegolnione jest. Ale za cholere nie wiem gdzie to mam sprzed 2 lat :/