To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

HydePark - [OffTopic] Wypełniamy PITy - moja prośba do Was o pomoc - 1%

Przemo - 10-01-2012, 03:44
Temat postu: [OffTopic] Wypełniamy PITy - moja prośba do Was o pomoc - 1%
Zbliża się okres wypełniania PIT'ów. Ustawowo 1% podatku idzie na Organizacje pożytku publicznego... Ile idzie tyle idzie a ile jest wykorzystane i jak skutecznie to już inna sprawa.
Dlatego aby wszystko było wykorzystane oraz jeżeli chcielibyście przy okazji pomóc malutkiej córce mojego kolegi to bardzo Was proszę o wpisanie w PIT'cie:
Kod:
KRS: 0000037904, koniecznie wpisując cel szczegółowy: 15337 Borkowska Berenika Maria

Wzór gdzie to wpisać

Pieniądze pójdą na konto fundacji do córki kolegi: Bereniki Borkowskiej, szczegóły jej choroby tutaj: http://www.fundacja.dzieciom.pl/15337
Ma niecałe 1.5 roku, jest po rozszczepieniu kręgosłupa z komplikacjami, wymagane jest wieloletnie kosztowne leczenie, wtedy szansa na prawie całkowite wyleczenie jest bardzo duża.

Będę bardzo wdzięczny, każdy PIT się liczy bo każdy PIT to jakaś konkretna kwota, którą zadeklarujecie, ale nie może ona przekraczać 1% podatku !

Bezpłatny program do wypełniania PITów

Webspy - 11-01-2012, 23:25

Oczywiście, że pomogę tej dziewczynce. Zdrowie jest najważniejsze.

Dziękuje za informacje Przemo.

Pawlok - 18-01-2012, 10:55

Ja też oczywiście przeznacze 1% :)
ilovevampire - 30-01-2012, 16:52

A jak by ktoś chciał bezpośrednio wysłać jakąś sumę pieniędzy na konto? Jest taka możliwość?
xlesiu - 30-01-2012, 17:44

ilovevampire, na stronie Fundacji, którą podał Przemek są dane dla wpłat na konto. Tytuł przelewu
Cytat:
15337 Borkowska Berenika Maria darowizna na pomoc i ochronę zdrowia

TomZets - 31-03-2012, 20:06

Przekażę jak za tydzień się będę rozliczał.
mystical - 03-05-2012, 10:58

Wszystkim, ktorzy zdecydowali przekazac swoj 1% Berenice, bardzo goraco dziekuje. Jak tylko bede mial jakies zestawienie z fundacji, przedstawie je na forum.

Jeszcze raz wielkie dzieki!