HydePark - Total Commander - Połączenie
RiceSilver - 13-06-2011, 13:58 Temat postu: Total Commander - Połączenie Witam.Nie jestem pewien czy temat jest w dobrym dziale,ale nie wiedziałem do jakiego by pasował...otóż podczas przesyłania plików na forum poprzez Total Commander po kilku sekundach wyskakuje "Niepołączony!" , "Utracono połączenie" no i muszę łączyć się od nowa...niby nic,aczkolwiek wkurzające to,że wystarczy,że sobie coś prześlę a potem szukam kolejnych plików i przy próbie wysłania już utracono połączenie...tak więc jak zrobić by nie utracić połączenia?Kiedyś pisałem o tym na forum i ktoś powiedział jak to zrobić bo ustawiłem to jakoś i nawet przez 1h bez przerwy byłem połączony...tak więc wie ktoś jak to zrobić?Z tego co pamiętam to coś w ustawieniach...ale co trzeba było dokładnie zrobić? Bo nie mogę tego znaleźć...
Z góry dziękuję za pomoc i przepraszam jeśli temat jest w złym dziale(w takim razie proszę o przeniesienie)
Woytec - 13-06-2011, 14:24
W edycji-karta "zaawansowane" - opcja "Wyślij komendę by utrzymać połączenie".
MiviRex - 13-06-2011, 18:09 Temat postu: Albo pobierz FileZilla Albo pobierz FileZilla. Polecam, lepsze od TotalCommandera, bo szybszy i obsługuje konsole, NIEZBĘDNĄ przy phpBB by Przemo.
|
|
|