Wersje 1.9 i starsze - [pytanie]Zakładanie konta
MakArios - 16-05-2005, 22:46 Temat postu: [pytanie]Zakładanie konta Szukałem, nie znalazłem, więc pisze:
Konta kilku użytkowników zostały usunięte. Pojawił się problem z tematami, w których pisali - zniknęły. Znaczy nadal są w bazie, ale nie ma ich w działach (także przez moderacje są niewidoczne). Od znajomego dowiedziałem się, że gdybym dodał nowe konta z ID tych usuniętych, posty powinny wrócić. Tak więc mam dwa pytania:
- jak znaleźć "brakujące" ID;
- jak zrobić konto o określonym ID;
SouND - 16-05-2005, 22:52
Zrob aktualiacje do 1.9.4
zrob synchro for i userów po 2-3 razy kazde, napraw zoptymalizauj baze danych w phpmyadmin i sprawdz poprawnoisc bazy w http://gelundia.narilvata...check_files.php
MakArios - 16-05-2005, 23:02
Synchro już były, nie pomogło. Aktualizacji ani optymalizacji zrobić nie mogę, gdyż poprzednie adminostwo mówiąc delikatnie "zwinęło" się z forum, a na hasła muszę czekać przynajmniej do 18, aż wróci admin serwa. To samo z check_files nic zrobić na razie nie mogę, stąd pytanie czy da się to zrobić w ten sposób. Jeśli nie, trudno poczekam, ale userzy się denerwują, a ja nie mogę pomóc, bo nie wiem jak to zrobić bez haseł.
A tak chociaż edukacyjnie - dałoby się zrobić coś takiego?
|
|
|