To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

Hosting - [opinie] kylos.pl

~Wiatr~ - 15-05-2005, 14:44
Temat postu: [opinie] kylos.pl
Tani i szybki, nieograniczona ilość baz SQL. Wielkośc bazy ograniczona pojemnością konta. Cpanel
cena 28 zł/kwartał za 150 mb.
Od administratorow wiem, że pojemność zostanie zwiększona do 250 mb, bez dodatkowych opłat ani późniejszych cen wyższych.

//Kocham Manipulację - Wiatr ;)

shqvarny - 15-05-2005, 16:14

ceny średnie, C-panel, niski bandwitch, bez ograniczeń na sql, VisualRoute ok

http://forum.webhelp.pl/viewtopic.php?t=34857
http://top100.pl/kylos.pl.htm :arrow: statystyka obsługiwanych domen

ps. pozostałe posty wydzieliłem, bo się zrobił OT odnośnie zasad pisownii do niczego nie prowadzący :twisted:

Gambit - 07-06-2005, 22:07

ja takze dorzuce cos od siebie, dobra obsluga nawet o dziwnych godzinach np o 2 w nocy :) za kazdym razem milo i fachowo, aktulanie wlasnie zwiekszono pakiety bez zmiany cen a nawet obnizono je nieznacznie (korzystam juz z nich pol roku)
mozna pomyslec nad tym serwisem.

nospa - 05-07-2005, 18:17

Witam,

Miałem tam konto i za bardzo dobrych opinii to nie mogę podać. Ogólnie szybko odpowiadali na maile, ale serwer więcej niedziałał jak działał - w dodatku przeważnie w godz 18-20, administratorzy tłumaczyli że robią jakieś aktualizacje. Ciekawa pora na aktualizacje.

~Wiatr~ - 07-07-2005, 12:00

Dziwne. Działam z nimi od lutego i jakoś nie przypominam sobie takiego zdarzenia.
Fakt, transfer jest zbyt niski, ale nie ma problemu zwiekszenia go za niedużą dopłatą. I jak wspomniał Gambit, pojemności kont zostały zwiększone bez dźwigania kosztów. Jestem zadowolony, nie narzekam.

shqvarny

Wydzieliłeś, czy poszły z dymem? Jeżeli gdzieś są, to chętnie jeszcze podyskutuję ; )

kyle - 07-07-2005, 16:29

Ze względu na bliskość nazwy do mojego nicka ja bym na ten hosting uważał 8)
Gambit - 20-12-2005, 14:13

nospa napisał/a:
Miałem tam konto i za bardzo dobrych opinii to nie mogę podać. Ogólnie szybko odpowiadali na maile, ale serwer więcej niedziałał jak działał - w dodatku przeważnie w godz 18-20, administratorzy tłumaczyli że robią jakieś aktualizacje. Ciekawa pora na aktualizacje.

konto mam rok, nigdy taka sytacja sie nie zdarzyla - moze pomyliles hostingi ?

Pozatym okazalo sie ze mozna miec inna subdomene niz login - bardzo praktyczne :) - wiem bo skorzystalem z tej opcji - zmiana bezplatna.

maja tez ciekawe promocje

EDIT po kolejnym prawie roku

Serwer jak narazie przez 2 lata uzywania zaliczyl moze ze 3 awarie ktore trwaly gora 3h. Byl okres ze byly awarie po 20 min ale bylo to zwiazane z aktualizacjami. Support przez GG o kazdej porze dnia i nocy.

matfeusz2 - 07-08-2008, 16:02

posiadam konto w kylos.pl od kilku miesięcy i jestem bardzo zadowolony. Bardzo miła i fachowa i przede wszystkim szybka pomoc.
Dusqmad - 20-11-2009, 12:34

Witam

Można prosić o jakieś aktualne informacje o usługach firmy Kylos? Zastanawiam się nad wykupieniem u nich konta.

matfeusz2 - 05-12-2009, 22:33

Dusqmad, wiesz co mam u nich dwa konta. Polecam!

Bardzo szybka i fachowa pomoc!