To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

Hosting - Mały Problem z unixstorm.org

adek1479 - 06-04-2011, 19:03
Temat postu: Mały Problem z unixstorm.org
Witam mam do was pytanie co sądzicie o unixstorm.org , ponieważ po przeniesieniu z proserwer właśnie na tą hosotnie same problemy mam z www to znaczy:
Forum wolno chodzi
Często wyskakuję błąd zbyt wiele połączeń do bazy (Hostownia odp że niby moja wina a na proserwer było ok)

Więc mam do was pytanie czy to jednak z mojej winy czy jednak zmiana "znów" hostowni, a jeśli tak to jaka?

P.S Jeśli zły dział to przepraszam i proszę przenieść do odpowiedniego :-)

kasztanek9994 - 07-04-2011, 12:50

ja też od niedawna mam unixstorm , na początku mi wyskakiwało że zbyt wiele połaczeń z mysql . ale juz nie wyskakuje :) . Jeśli chodzi o szybkość , to czasem zamula a czasem śmiga :) . Ale jedno musze przyznać kontakt i obsługę mają profesjonalną :D .
Misiek [PL] - 07-04-2011, 20:54

Korzystam z usług firmy pana Michała Gottlieba od początku 2010 roku i jestem bardzo zadowolony. Stosunek cena/jakość bardzo dobry, pomoc techniczna szybka, skuteczna i rzetelna.

Pomyśl także o optymalizacji kodu strony oraz grafiki bo widzę że wszystko masz pozapisywane w PNG, a z pewnością wystarczyłby format JPG z jakością ustawioną bardzo wysoka.

Poczytaj o CSS Sprite.

A i zapomniałbym o najważniejszym: AMXBans, PsychoStats, HLStatsX trzymaj w osobnych bazach - czyli jeden skrypt jedna baza!

PS.: Z tego co widzę nie używasz data.js, a widnieje on w kodzie strony
Kod:
<script language="JavaScript" type="text/javascript" src="templates/HolySkill/data.js"></script>