Archiwum - Anonymous user not exist in database or not ID -1 or not use
rdw - 05-05-2005, 19:05 Temat postu: Anonymous user not exist in database or not ID -1 or not use Anonymous user not exist in database or not ID -1 or not username Anonymous
Check your mysql_basic.sql file and add correctly anonymous user skopiowałem baze SQL wchodze do PA a tu mi takie cos wyskoczyło. Jak to naprawic ??
Rif_Raf - 05-05-2005, 21:17
http://www.akwitania.forum.prv.pl/check_files.php
zrob zebym nie widzial nic na czerwono
wejdz to phpmyadmina i znajdz usera Annonymous, i zobacz jakie ma ID, i zmien je na -1
SouND - 05-05-2005, 21:21
rdw, w phpmyadmin wykonaj
Kod: | INSERT INTO phpbb_users (user_id, username, user_level, user_regdate, user_password, user_email, user_icq, user_website, user_occ, user_from, user_interests, user_sig, user_viewemail, user_style, user_aim, user_yim, user_msnm, user_posts, user_attachsig, user_allowsmile, user_allowhtml, user_allowbbcode, user_allow_pm, user_notify_pm, user_allow_viewonline, user_rank, user_avatar, user_lang, user_timezone, user_dateformat, user_actkey, user_newpasswd, user_notify, user_active, user_topics_per_page, user_hot_threshold, user_posts_per_page) VALUES ( -1, 'Anonymous', 0, 0, '', '', '', '', '', '', '', '', 0, NULL, '', '', '', 0, 1, 1, 1, 1, 0, 1, 1, '', '', 'polish', 1.00, '', '', '', 0, 0, 35, 35, 15);
|
rdw - 06-05-2005, 13:11
Dodalem to zapytanie.Sprawdzilem czy moge wejsc do PA to i weszłem.Ale pojawił sie nowy user Anonymous na 3 pozycji to go wykasowalem i dalej zostal ten na 1 miejscu a jak daje usun to pisze ze uzytkownik nie istnieje.Jak mam go wykasowac ??
Rif_Raf - 06-05-2005, 13:40
zrobił ci cos? nie, to zostaw go w spokoju
jak działa, to po co coś zmieniac ?
rdw - 06-05-2005, 15:41
Zobacz sam w użytkownicy bo to głupio wygląda.Da sie go jakoś usunąć z tamtąd ??
tenior - 02-08-2007, 21:19
bump
ja mam problem z tym samym i zaden kod nie dziala ;/
joli - 02-08-2007, 23:25
tenior, ja ci cholera dam BUMP!!!
Za ten efekt ktory uzyskalam po wejsciu w adres masz warna. Kurde wszystkich w domu obudziłam. idioten!!!
Aby uzyskać pomoc wymagany jest adres forum z problemem. Podaj pełny, realny adres forum, z http:// (klikalny!), nie używaj aliasów. Adres ma być w profilu lub w treści posta. Jesli masz kilka forów, napisz którego problem dotyczy! Jeśli tego nie zrobisz Twój post zostanie usunięty! |
i uprzedzam, ze dawno sie tak nie wkurzylam. Tu jest regulamin i Twoje idiotyczne pomysly mnie nie interesuja. chcesz pomocy, to sie nie wyglupiaj.
Zaden kod ci nie dziala, bo to sa kody do starej werskji forum. Nie zauwazyles daty?
Machelan - 03-08-2007, 16:20
joli napisał/a: | tenior, ja ci cholera dam BUMP!!!
Za ten efekt ktory uzyskalam po wejsciu w adres masz warna. Kurde wszystkich w domu obudziłam. idioten!!!
Aby uzyskać pomoc wymagany jest adres forum.Uzupełnij pole adres forum w profilu, nie używaj aliasów. Jeśli tego nie zrobisz wątek zostanie zamknięty, a Ty dostaniesz WARNa!
i uprzedzam, ze dawno sie tak nie wkurzylam. Tu jest regulamin i Twoje idiotyczne pomysly mnie nie interesuja. chcesz pomocy, to sie nie wyglupiaj.
Zaden kod ci nie dziala, bo to sa kody do starej werskji forum. Nie zauwazyles daty? |
oh, rly
myslalem ze orgazmu dostalas
|
|
|